Medlemssida

Tycker du att det Sverige du lever i är bra? Att alla är inkluderande? Att alla visar respekt och hänsyn till varandra oavsett likheter och olikheter?  Om ditt svar är ja, då kan vi på DEAR bara säga grattis, fantastiskt att du tycker att inget behövs ändras. Om ditt svar är nej, tycker vi att du ska bli medlem i DEAR. På så sätt kan vi gemensamt, på ett respektfullt och ansvarsfullt sätt, skapa förutsättningar till något mycket bättre. 

För att DEAR ska kunna lyckas med vår vision och verkligen göra skillnad, måste vi ha nödvändiga ekonomiska förutsättningar. Därför behöver DEAR medlemmar och sponsorer. Är du en av dem?

Berätta om DEAR till dina nära och kära, arbetskollegor, samarbetspartners och alla andra som du tror vill vara med vår stora, fantastiska resa.

Hur blir jag medlem?

Medlemskapet kostar 200 kr / år per person eller 300 kr / år för familj. Familjemedlemmarna ska vara folkbokförda på samma adress vid inbetalning.

  1. Swisha medlemsavgiften till 123 597 31 02 eller betala in till BG 590-7233.
  2. Skriv ditt personnummer som meddelande.
  3. Glöm inte att skicka ett mail till oss på medlem@dear.nu med dina kontaktuppgifter när du har betalat medlemsavgiften.

Endast personer som är över 18 år kan bli medlemmar. Medlemskapet gäller från 1 januari till 31 december. Medlemsavgift som betalts under perioden januari-september gäller innevarande år. Inbetalas medlemsavgiften oktober-december gäller den från inbetalningsdatum och kommande år.

Genom att bli medlem, godkänner du DEARs stadgar.

Rulla till toppen